Serveis

Serveis del mercat de Sant Just Desvern

Establiments

El Mercat Municipal ofereix més d’una quinzena de parades especialitzades, amb tota mena de productes: aviram, carnisseria, cansaladeria, xarcuteria, fruites i verdures, llegums cuits i fruits, peix fresc i marisc, pesca salada, congelats, forn de pa i altres. També compte amb un bar propi del mercat. A més del tracte personalitzat i la gran oferta de productes frescos i elaborats, el mercat es converteix en un centre de trobada ciutadana, de convivència i de servei.

Accés

L’accés a l’equipament es pot fer per la porta principal situada al carrer del Raval / carrer Bonavista –espai prioritari per a vianants– o pel carrer del Mercat, amb accés a la planta primera (mitjançant escales i ascensor). Disposa de rampes i d’ascensor, i està adaptat a persones amb mobilitat reduïda.

Aparcament gratuït

L’aparcament del Mil·lenari, amb accés pel carrer del Mercat i pel d’Àngel Guimerà, ofereix unes 80 places, que juntament amb les de zona blava que hi ha al voltant d’aquest equipament faciliten l’estacionament i la mobilitat dels vehicles. S’ofereix estacionament amb descomptes o gratuït per a clients del mercat mitjançant tiquets de zona blava, disponibles al comprar a les parades del mercat adherides a la promoció.